Dating di penghujung Jun 2020

Bila saya dan suami masing-masing dah mula sibuk dengan tugasan di office, masa yang diluangkan bersama memang sikit je itupun bila dah malam menjelma dan untuk rehat je. Semalam saya ajak suami dating makan mee tarik. Teringin pulak tekak ni makan yang panas-panas dan berkuah, apatah lagi letak sambal merah menyala. Kalau nak tau, tujuanTeruskan membaca “Dating di penghujung Jun 2020”

Kopi oh Kopi….

Assalamu’alaikum semua. Saya doakan semoga reader semua sentiasa dalam lindungan rahmat kasih sayang oleh Yang Maha Esa. Time mengopi ni, tetiba nak share pulak kopi feveret saya sekarang ni. Takde la punya citarasa bangsawan macam Sturbacks atau San Francisco Coffee tu. Apa orang kata, biashe biashe je. 🤩 Sesungguhnya tak terhingga rasanya nikmat kurniaan AllahTeruskan membaca “Kopi oh Kopi….”