Young Living for First Love of My Essential Oil

Review dari En Husband 🥰 Last year… my wife suddenly tunjuk Young Living essential oil (YL EO) kat aku.. dengan harapan boleh la dia nak beli. Aku tengok… terus aku cakap… huish… mahai la. Tak yah la.Mati kat situ aja lah cadangan si isteri….. kesian dia. Then, one of my client … dlm satu sesiTeruskan membaca “Young Living for First Love of My Essential Oil”

Husnuzon

Maksud Husnuzon adalah berbaik sangka kepada orang lain, ini adalahperbuatan yang dituntut dalam Islam, kerana berbaik sangka ini lebih baikdan dapat mengelakkan dari menuduh orang lain berbuat jahat. KataSaidina Umar bin Al‐Khattab ra : “Jangan kamu membuat sangkaan terhadap satu kalimah yang keluardaripada seorang saudara mukminmu kecuali kebaikan selagi kamumasih ada cara untuk meletakkannya diTeruskan membaca “Husnuzon”